Advertorial

Pak ongewild urineverlies aan!

Recent onderzoek wees uit dat ongewild urineverlies als het meest schaamtevolle onderwerp wordt beschouwd. Toch zijn er maar liefst 1 miljoen mensen in Nederland die dit ongemak met elkaar delen. Medi-Call doorbreekt graag dit taboe om ervoor te zorgen dat mensen met incontinentieproblemen weer zelfverzekerd van het leven kunnen genieten.

Medi-Call adviescentrum voor incontinentie / urineverliesPak ongewild urineverlies aan!

Het is belangrijk dat u advies ontvangt van deskundigen op het gebied van ongewild urineverlies. Grofweg bestaat de weg naar verbetering uit een tweestappenplan. Allereerst kan de huisarts kijken wat de achtergrond is van uw incontinentie. Op basis van deze indicering kan het zijn dat een verwijzing naar een specialist aangeraden wordt, zoals een bekkenbodemfysiotherapeut of uroloog.

Minstens zo belangrijk is dat u zich in stap 2 goed laat adviseren welke (absorberende) producten het meest geschikt zijn voor uw type incontinentie, levensstijl of zelfs anatomie. Er zijn ontzettend veel varianten (absorberende) producten verkrijgbaar. Goed en passend advies hierover is dus zeker aan te raden. Immers, een verkeerd gebruik kan alsnog tot vervelende ongelukjes leiden en dat is volkomen onnodig!

Wat kunt u zelf alvast doen?

  • Drink voldoende. Veel mensen gaan vanwege angst voor ongelukjes minder drinken. Maar te weinig vochtinname vergroot de kans op urineweginfecties. Probeer daarom per dag minstens 1,5 liter vocht (zoals water of sap) tot u te nemen.
  • Bij bepaalde vormen van ongewild urineverlies kunnen bekkenbodemoefeningen voor vermindering van uw klachten zorgen. Een fysiotherapeut kan u hierbij helpen maar zelf kunt u thuis ook al wat oefeningen doen. Een aantal eenvoudige oefeningen vindt u hier.
  • Onderweg kunt u bij plotselinge druk op de blaas vooroverbuigen. Hierdoor wordt de druk onder in de buikholte verminderd zodat de blaas ontlast wordt.

Medi-Call - kosteloos, persoonlijk en bovenal deskundig!

Medi-Call adviescentrum voor incontinentie / urineverliesDeskundig advies is niet alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste producten vindt, maar ook dat deze op een goede manier gebruikt worden. Medi-Call is een leverancier van incontinentieproducten, maar bovenal een toegewijd adviescentrum voor iedereen met ongewild urineverlies. Als ťťn van de eerste organisaties in Nederland is Medi-Call gestart met het verstrekken van kosteloos telefonisch advies door gespecialiseerde verpleegkundigen.

Medi-Call staat ook voor u klaar om uw meest uiteenlopende vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek zoeken onze verpleegkundigen samen met u naar de beste oplossing waarbij ķw situatie centraal staat. Nadat de juiste producten gevonden zijn, worden deze bovendien gratis en disreet aan huis bezorgd. Wel zo makkelijk.

Mannen en vrouwen producten via Medi-Call volledig vergoed

Medi-Call levert uitsluitend de beste incontinentieproducten en verzorgingsartikelen voor zowel vrouwen als mannen. Alle incontinentieproducten worden zorgvuldig getest of deze optimale bescherming bieden tegen doorlekken, nare geurtjes, fixatie en draagcomfort. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken om ongelukjes of dat anderen merken dat u incontinentieproducten gebruikt.

Incontinentieproducten van Medi-Call worden door uw zorgverzekeraar volledig vergoed. Voor vergoeding hebben wij aan een recept van uw huisarts al voldoende. De declaraties van bestellingen dienen wij rechtstreeks in, hier heeft u geen omkijken meer naar.

GRATIS kennismakingspakket

Om nader kennis te maken kunt u een gratis kennismakingspakket aanvragen. Het kennismakingspakket omvat informatie en een voorbeeld van een absorberend product, speciaal voor vrouwen of mannen. Bestel vrijblijvend en discreet ons kennismakingspakket via telefoonnummer 0800-4446622 (gratis) of via www.medi-call.nl.

Op de site kunt u ook een filmpje met het persoonlijk verhaal van Ria bekijken. Hierin bespreekt zij wat ongewild urineverlies voor haar betekent en hoe ze goede oplossingen heeft gevonden om ondanks haar ongemak een prettig en zelfverzekerd leven te leiden.

(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties