Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

vincent

Geschreven op: Zaterdag 5 Januari 2008 om 18:40
Ongepast of beledigend?

ik ben immidels 13 jaar omdat ik de afgelopen zomer weer in bed ben gaan plassen
moet ik van mijn moeder weer een pamper om naar bed dat vind ik niet zo erg
maar vorige maand heb ik in een pretpark overdag in mijn broek geplast en
moet nu van mijn moeder ook overdag een luier aan en word alleen tussendemiddag
door mijn moeder verschoond en voor ik naar bed ga en ik mag ook niet meer naar
de wc en moet alles in mijn luier doen
zijn er mensen die dit ook meemaken?

GR Vincent 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Geschreven door: Rick op Maandag 7 Januari 2008 om 14:37 Ongepaste reactie?

Hoi vincent

Wil je anders eens msnen.

bedplassen@hotmail.com
voeg mij maar toe


Geschreven door: anoniem op Maandag 7 Januari 2008 om 21:28 Ongepaste reactie?

Hoe bedoel je: ik MOET alles in mijn luier doen? Ik neem toch aan dat je moeder juist blij is als je naarde wc gaat en het je lukt om je luier niet te gebruiken. Begrijp me niet verkeerd: Als je je luier ongewild gebruikt is dat helemaal geen schande, want daarvoor heb je hem om, maar dat je van je moeder alles in je luier MOET doen..dat meen je hoop ik niet! En als dat zo is vind ik dat oneerlijk. Ik draag zelf dag en nacht luiers, omdat anders ik ongewild in mijn broek plas. Maar als ik naar de wc kan en de luier niet nodig zou hebben graag. Maar ik heb hem helaas nodig en kan niet zonder. Ik gebruik hem ook altijd. Hij zit dan helemaal vol. Ik kan er niks aan doen. En als jij je luier ongewild gebruikt dan kan jij er ook niks aan doen. En nogmaals, daarom heb je toch een luier om? Ik in ieder geval wel. Omdat het vaak fout gaat. En daarop kunnen je ouders toch niet boos zijn?


Geschreven door: Ron op Dinsdag 8 Januari 2008 om 15:55 Ongepaste reactie?

Hoi Vincent,

Wat je MOET alles in je luier doen ?????
Je moeder moet juist blij zijn als je zindelijk bent.
Als baby doe je alles in je luier, als peuter wordt je zindelijk en als kleuter
ben je als goed is zindelijk.
Ik ben zelf niet zindelijk en ik draag dag en nacht een luier ik voel niet dat ik plas en poep en ik vind het erg dat ik allkes in de luier doe.
Ik vind het maar raar dat je moeder je een luier aan doet het lijkt mij raadzamer als je eens met huisarts gaat praten over het bedplassen er is vast wel iets aan te doen , maar je in je luier laten doen dat MEEN je hopelijk niet
Dat is geen opvoeding om een kind zindelijk te krijgen.
mvrgr. Ron.


Geschreven door: anoniem op Dinsdag 8 Januari 2008 om 20:53 Ongepaste reactie?

Dit lijkt me te gek voor woorden en een echte schande !


Geschreven door: gast3 op Dinsdag 29 Januari 2008 om 14:25 Ongepaste reactie?

ik heb nu een paarkeer gehad dat ik in mijn bed heb geplast ik dacht dat het door een chemo kuur komt die ik momenteel krijg.
heb ook al een daar keer gehad dat ik wakkerwerd met diaree en mijn broek al vies was, gelukkig was ik op tijd voor de grote hoevelheid.


Geschreven door: henk op Vrijdag 8 Februari 2008 om 16:04 Ongepaste reactie?

sorry dat ik dit zeg maar je moeder wil je gewoon weer als baby behandelen. als je moeder wil dat je in je luier plast dan word je ook niet meer zindelijk je hebtmaar 1 keer in je broek geplast maar dat wil niet zeggen dat dat altijd gebuerd je moeder moet inzien dat je 13 bent en niet 3 of 4 jaar het is niet erg dat je nog in bedplast want er zijn mensen die ouder zijn dan jou en die ook in bedplassen. maar mischien vind jij dat wel erg dat je nog in bedplast.maar als je in je luier alleen moet plassen zonder naar de wc te mogen dan ga je nog meer in je broek plassen en als je naar de wc moet dan kan je je plas niet langer ophouden omdat je gewend bent het in je luier te doen. en als je iedere keer in je bed en je broek plast dan heb je geen leuk leven meer en wordt je onzeker en als je vriend je mee vraagt om te logeren dan durf je niet mee.dus ik zeg je als je moet plassen ga gewoon naar de wc.veel succes


Geschreven door: rick op Dinsdag 19 Februari 2008 om 12:25 Ongepaste reactie?

hoi vincent,

ik ben 19 jaar en plas alleen snachts nog in een luier, wat jij hebt meegemaakt dat heb ik ook mee gemaakt, ik was alleen op dat moment 9 jaar, ik mocht ook niet meer naar de wc en moest er maar mee leven, op school kon ik niet naar de wc want dan zou me moeder merken dat ik me luier uit had gedaan dus dat durfde ik ook niet.
toen ik bijna 10 jaar was merkte ik dat ik onbewust plaste en poepte in me luier daarna ben ik er met me oom en tante over gaan praten, die hebben toen met me ouders gepraat, ik vertelde aan me moeder dat ik alleen nog maar perongeluk in me luier mijn behoefde deed, hierna hebben we er aan gewerkt dat ik zindelijk kon worden op mijn 14de was het dan zover ik hoefde overdag geen luiers meer om.
maar goed ik heb snachts nog wel een plas probleem maar ik geloof dat dat wel goed komt ook.


Geschreven door: jan op Maandag 8 Juni 2009 om 00:43 Ongepaste reactie?

ik ben een meisje van 13 jaar en ik plas snachts ook in bed, en soms heb ik het over dag ook wel eens smiley op school doet mijn moeder me dan ook vaak een luier en aan en na school kan hij weer af smiley


Geschreven door: richard op Vrijdag 24 Juli 2009 om 11:15 Ongepaste reactie?

ik ben nu 39 jaar en en ik was zindelijk op mijn 3 jaar leeftijd maar ik begon weer toen ik 13 jaar was dee ik het weer in mijn broek alls dus ik moest ook weer in de luiers van mijn ouder maar ik kwam er nooit meer van af want ik ben nu 39 jaar en loop nog steed in de luiers zoals dag als nacht.


Geschreven door: Sebas op Zaterdag 25 Juli 2009 om 01:06 Ongepaste reactie?

Ik plaste als kind zijnde in bed en na ruim 12 jaar ben ik weer incontinent geworden maar soms gebeurden het dat ik in me broek plasde en ik kreeg gewoon een luier om die eigelijk voor de nacht was .

Op later leeftijd op me 19de moest ik weer luier gaan dragen omdat ik last van incontinentie kreeg .


Pagina 1 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties