Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

M.Veen

Geschreven op: Zaterdag 30 Oktober 2010 om 15:34
Ongepast of beledigend?

Dat is nog al wat, wat ik daar lees over incontinentie. Als ik dat zo lees dan zijn de meeste die dit schrijven er aangewent geraakt om luiers te dragen. Tja jullie liever als ik en ik draag dus ook luiers, maar ik kan niet zeggen dat ik daar aangewent ben geraakt. Ik vind dit het ergste wat er is, nu weet ik wel dat er ergere dingen zijn op de wereld maar ik vind dit al heel erg en kan dit ook niet accepteren en doe er alles aan om dit te veranderen. Ik ben in 2008 geopereerd aan prostaatkanker,en deze is geheel verwijderd. Over het algemeen genomen tenminste dat is mij verteld is maar 2% van de mannen dan incontinent en ik had dus de pech om incontinent te zijn dus dat was luiers dragen wat ik een ramp vind. En ben ook condoomcatheters,gaan gebruiken wat dus beter gaat dan die luiers want die luiers vind ik zo smerig een natte luier aan je kont voelt niet echt lekker. Via Internet ben ik er achtergekomen dat er middelen zijn om van die incontinentie af te komen tenminste als je mazzel hebt. Ik kwam zo bij het UMC in Utrecht, tercht die een AMS 800 gaan plaatsen en als dit lukt ben ik tenminste van die natte luiers en condooms af en mocht dit toch niet lukken wel dan heb ik alles geprobeerd wat mogelijk is, om van die smerige bende af te komen. Als alles goed gaat wordt ik in Januari, geopereerd het lidtekenweefsel van mijn vorige operaties zijn verwijderd en al een tijdje achter de rug en als dit allemaal goed is wordt de AMS 800 geplaatst.
Jullie lezen binnenkort wel hoe dit is afgelopen.  

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 5 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5]

Geschreven door: Bert op Zaterdag 30 Oktober 2010 om 17:46 Ongepaste reactie?

Wens je succes met je AMS800. Ik probeer het medische los te laten alhoewel dat niet makkelijk is. Maar steeds weer die hoop.... Op den duur was ik echt depri. Dus aanvaarden en proberen er zo goed mogelijk aan te wennen.


Geschreven door: m.h. op Zondag 31 Oktober 2010 om 08:55 Ongepaste reactie?

Hallo dhr van Veen,

een vraagje wat is een ams800?
In ieder geval veel sterkte,en ik ben het eigenlijk wel met Bert eens.Als het je lukt om de knop om te zetten,dan is het leven toch iets plezieriger.Al zal dat natuurlijk niet iedere dag lukken,ben ik achter.


Geschreven door: Bert op Zondag 31 Oktober 2010 om 10:11 Ongepaste reactie?

AMS 800 is een soort kunstmatige sluitspier. Heb het al dikwijls bekeken en kan alleen maar hopen voor M. dat het helpt. En wellicht zal dit ook wel aangezien het bij hem echt over een beschadiging gaat ingevolge een operatie aan de prostaat.

Bij mij is het iets ingewikkelder. Heeft het denk ik meer met zenuw aansturing te maken vrees ik. Er is nooit echt een medische oorzaak gevonden. En het zijn steeds wat al omvattende diagnoses zijn die elkaar dan dikwijls nog tegen spreken. Ook een MS test was gelukkig negatief.


Geschreven door: M.Veen op Zondag 31 Oktober 2010 om 12:49 Ongepaste reactie?

Hallo m.h. wat Bert, verteld dat klopt de AMS800 is inderdaad een kunstmatige sluitspier. En heb dit ook dikwijls bekeken via Google, gewoon AMS800 typen en alle informatie die je daarover weten wil komt dan te voorschijn. Tevens krijg je ook de informatie betreffende de ziekenhuizen die dit soort operaties uitvoeren. Maar het wordt wel mooier voorgesteld dan het is.Want volgens de informatie die je dan krijgt staat er herwin de controle vandaag nog. Dus te mooi om waar te zijn. Om te beginnen ik ben dus al drie keer geopereerd operatie nummer 1. Prostaat wordt verwijderd middels een kijk operatie, maar door complicaties operatie nummer 2. en alles wat er nog verder omheen hing . Ik zal jullie de details besparen inmiddels ben ik twee jaar verder en nog steeds incontinent en behoorlijkl zwaar ik draag voor de nachten luiers of broekjes en overdag condoomcatheters want ik wordt gek van die natte luiers. Ik zeg wel eens tegen mijn vrouw als ik een revolver had gehat dan had ik mij voor mijn kop geschoten. Maar goed zo ver is het nog niet, ik heb in Utrecht, mijn derde operatie ondergaan er moest lidtekenweefsel worden verwijderd want de hele handel zat bijna dicht door mijn vorige operaties want anders kon de AMS800 niet geplaatst worden tussen deze operatie zit vier maanden herstel . Na deze vier maanden wordt er bekeken of het lidtekenweefsel niet is terug gekomen. Is dit het geval dan moet ik weer geopereerd worden en dan wordt mij geleerd om het lidtekenweefsel weg te houden en daar staat weer vier maanden herstel tussen. Dus mocht dit inderdaad het geval zijn dan zit ik voorlopig onder de pannen. Maar ik hweb zo,n idee dat dit wel los loopt want het lijkt kraantje Lek, wel.
Dus er komt nog wel even wat voor kijken het is dus niet voor vandaag of morgen. Maar goed ik zie wel hoe dit allemaal afloopt.


Geschreven door: Bert op Maandag 1 November 2010 om 08:33 Ongepaste reactie?

Ook enig zicht hoe het verder moet als het niet lukt ?


Geschreven door: M.Veenm op Dinsdag 2 November 2010 om 13:33 Ongepaste reactie?

Hoi Bert,tja wat als het niet lukt want dat ricico zit er ook in maar ja dat zien we dan wel weer. Ik ga er van uit dat het lukt en mocht het niet lukken dan zit ik gebonden aan luiers en condoomcatheters. En mocht ik er genoeg van krijgen kan ik altijd nog van een wolkenkrabber afspringen.Alleen heb je er zo,n bende van. Maar ik houd je op de hoogte


Geschreven door: m.h. op Woensdag 3 November 2010 om 10:39 Ongepaste reactie?

Joh dat laatste klinkt wel heel erg depri,misschien moet je je hulp zoeken bij het verwerken ervan!
Ik wens je in ieder geval veel sterkte


Geschreven door: M.Veen op Woensdag 3 November 2010 om 15:43 Ongepaste reactie?

Hoi m.h. even een korte reactie op dat berichtje van jou. Ik ben niet echt van plan om van het dak te springen want net wat ik schreef je hebt er zo,n bende van het was meer een beetje galgen humor. Maar ik neem aan dat je er zelf ook wel eens spuugzat van wordt en er ook wel een een beetje deprie van kan worden. En net wat ik al eerder schreef er zijn ergere dingen op de wereld, en als het niet anders kan zal ik er mee moeten leren leven.


Geschreven door: Bert op Vrijdag 5 November 2010 om 10:23 Ongepaste reactie?

Begin steeds meer de indruk te krijgen dat het allemaal niet zo simpel is en best een grote ingreep.

Maar wat de gevolgen zijn als de operatie mislukt lees ik nergens. Bovendien gaat men er in de uitleg vrij licht over waardoor je het blijkbaar zwaar onderschat.

Maar ja als het helpt ben je wel van een hoop ellende af. Kwestie van wikken en wegen maar als dit een oplossing zou zijn voor mij zou ik er ook voor kiezen denk ik.


Geschreven door: M.Veen op Donderdag 9 December 2010 om 13:46 Ongepaste reactie?

Hoi Bert, hier nog even een reactie het is wel weer een tijdje geleden maar ja beter laat dan nooit.
Tja die operatie kan ook mislukken of dat de hele handel wordt afgestoten dan heb je inderdaad een probleem dan moet alles weer verwijderd worden. Maar er wordt niet over een nacht ijs gegaan je wordt wel degelijk goed onderzochd.
En de berichten zijn over het algemeen goed. En ach je moet wat proberen alles is beter dan luiers of condooms catheters dragen. En ik zal alles proberen van die smerige bende af te komen. In Januari ga ik als alles goed gaat onder het mes, of althans er wordt eerst nog gekeken of mijn lidtekenweefsel is weggebleven. Dat bedoel ik dus dat ze niet over een nacht ijs gaan . Je hoort nog van me hoe het afgelopen is.


Pagina 1 van 5 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties