Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

drupje

Geschreven op: Maandag 19 Maart 2012 om 13:21
Ongepast of beledigend?

Vorig jaar augustus heb ik een t.o.t bandje gekregen.
Nu al ruim een maand ben ik weer van voor af aan,ik druppel weer bij hoesten en niezen,kan het niet lang ophouden en als ik naar de wc ben geweest is het ook weer nadruppelen en met opstaan ook.
Het is weer een grote teleurstelling,ik dacht er van af te zijn,maar helaas.
Hoe kan het toch eerst alles goed en nu weer van voor af aan. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: pieter op Vrijdag 11 Mei 2012 om 17:22 Ongepaste reactie?

het succes van een TOT is maximaal 80% op 5jaar

een goed onderzoek en een correct bandje zijn van belang, alsook 2weken rust na inbreng

mogelijks moet alles opnieuw worden gedaan


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties