Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

matthijs

Geschreven op: Maandag 28 December 2015 om 10:56
Ongepast of beledigend?

de tijd dat ik het,erg,lastig,of vervelend vind dat ik luiers moet dragen heb ik al lang achter me gelaten,ik heb daar geen problemen meer mee,waar ik nog wel steeds problemen mee heb is die cottonfeel luiers,wie dat toch heeft bedacht begrijpt er echt helemaal niets van,en allemaal maar blijven roepen dat ze niet doorlekken,ik heb er speciaal extra plastic broeken voor moeten bijkopen,want het lekt gewoon wel door,soms doe ik over mijn dikke luier ook nog een pant broek voor extra bescherming .er wordt gezegd dat het is voor het comfort van de gebruikers ,maar ik ben er van overtuigt dat het gewoon een verkoop truck is om meer luiers te verkopen ik ben vast niet de enige die er zo over denkt  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Sebas op Maandag 28 December 2015 om 16:55 Ongepaste reactie?

Beste Matthijs

Ik herken je probleem.
En ja het klopt bedrijven proberen je om zo veel mogelijk aan je te verkopen.
Als je toch nog regelmatig door lekt.
Ga dan in gesprek met een incontinentie verpleegkundige.
En probeer verschillende merken en soorten incontinentie materiaal uit.


Geschreven door: wim op Maandag 28 December 2015 om 19:44 Ongepaste reactie?

Beste Matthijs het door lekken en schuren langs je huid niet meer soepel om draaien in bed en de zijflap van de voor kant die je weer voor de achterkant moet schuiven blijft steeds aan je hand plakken als je een beetje ruwe handen heb en noem maar op er zijn denk ik nog wel problemen die we met de cottefeel slips wel hebt en met een pvc buiten kant no probleem mee hadden maar zo als het zo vaak gaat de beste stuurlui staan aan de wal iedereen die inco is vraagt zich af waarom cottenfeel we hebben liever het oude vertrouwede pvc weer terug ,maar nee gewoon lekker door gaan met deze luiers en de lak aan de klant hebben.
De tijd dat de klant nog de koning was is denk ik voorbij helaas.
de gr wim


Geschreven door: matthijs op Woensdag 30 December 2015 om 08:30 Ongepaste reactie?

sebas

je hoeft mij echt niet te vertellen wat voor een luiers ik moet gebruiken.ik weet bijna zeker dat ik al veel langer met luiers rondloop dan jij dus ik weet precies hoe het werkt
anders had ik niet geschreven dat ik het al lang helemaal niet meer erg vind dat ik luiers draag en dat ik incontinent ben
kijk ik zie het zo,je kan je hele leven er een gigantisch probleem van maken,en veel mensen hebben er ook een problemen mee , maar ik, ik draag na vele jaren gesukkel met mijn blaas nu een jaar of 10 24/7 luiers , en ik kan me niet meer voorstellen dat ik er ooit nog aan zou kunnen wennen om geen luiers te dragen , dus ik vind het totaal geen probleem


Geschreven door: Bert21111 op Woensdag 30 December 2015 om 17:32 Ongepaste reactie?

Matthijs,

Inderdaad cottonfeel ... het is een ramp. Je moet is kijken op de site van Save Express. Daar zijn gelukkig nog wel luiers met PVC buitenzijde te krijgen van diverse merken.

Maar helaas is die PVC buitenzijde ook niet meer wat het vroeger was.
Geschreven door: Ferry op Dinsdag 29 Januari 2019 om 05:34 Ongepaste reactie?

Voor het geval je nogzoek. Tena slip heeft de active fit versie, warbij je gewoon een plastic buitenkant heb.


Geschreven door: matthijs op Donderdag 31 Januari 2019 om 08:31 Ongepaste reactie?

wat zijn dat dan?


Geschreven door: Marc op Vrijdag 1 Maart 2019 om 11:36 Ongepaste reactie?

Ik heb het zelfde probleem! Het klopt wat Ferry zegt TENA heeft een Active versie ik gebruik ze ook ben trouwens erg goed geholpen op die site het heet www.hulpmiddelonline.nl je kan ook een keuzehulp raadplegen wat echt heel prettig is omdat er over praten wat ik nogal lastig vind.

TENA Active heeft bij mij echt een heleboel problemen opgelost ik hoop voor jullie ook!

gr. Marc


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties