Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

M.

Geschreven op: Dinsdag 24 Oktober 2017 om 15:09
Ongepast of beledigend?

Beste lotgenoten,

Na een totaalruptuur van mijn eerste kind urine incontinent geworden. Zowel stressincontinentie als aandrang. Na een jaar fysio, geen verbetering. Ik heb sindsdien dagelijks Tena met 3 druppels nodig. Als ik ga sporten of dansen Tena 4 en goed uitplassen bij aanvangen en tussendoor. Mijn tweede kind bewust via keizersnede laten komen om niet extra bekkenbodem klachten te krijgen. Toch na herstel van de bevalling meer last dan voorheen. Vaak ook erge irritatie van de urine aan mijn huid.
Toen was de maat vol. Ik ben naar de Bergman kliniek gegaan. Zij hebben een specialistische afdeling voor incontinentie. Echt mensen, onderneem actie. Ik heb 4 jaar lang gedacht dat ik er niks tegen kon doen, maar er bleken meer opties te zijn dan ik dacht. Ik ben bij Bergman begonnen met Vesicare tegen aandrang en gister ben ik geopereerd is er een mini sling geplaatst. Hiermee zou wel 80% verbetering kunnen optreden!
Ik hoop het heel erg. Ik heb gelukkig nooit luiers hoeven dragen, maar ik weet als geen ander hoe het is om flink door te lekken en dat is een verschrikkelijk en beschamend gevoel. Ik raad dus echt iedereen een specialistisch team te contacten. Dat kan Bergman zijn of een ziekenhuis waarop gespecialiseerd is in incontinentie! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: De putter op Zondag 27 Januari 2019 om 15:43 Ongepaste reactie?

Ik las je bericht net! Ik heb ook zojuist een needlleless tot laten plaatsen
Heb je nog tips of ergens last van gehad of ben je nog heel tevreden?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties