Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Engel

Geschreven op: Zondag 23 September 2018 om 23:44
Ongepast of beledigend?

Vrouw, in de 40 zkt lotgenoten m/v uit heel nl die net als ik licht of zwaarder incontinent zijn. Misschien schaam je je er voor net als ik? Ik zou graag met jou willen mailen, elkaar nemen zoals je bent.

Mijn mail: engel@email.com 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: panty op Woensdag 26 September 2018 om 05:34 Ongepaste reactie?

ik schaam me er niet voor , misschien komt dat wel omdat ik het geen probleem vind dat ik incontinent ben


Geschreven door: Hans op Dinsdag 2 Oktober 2018 om 19:55 Ongepaste reactie?

Hallo Mvr, ik ben een man en heb ook regelmatig last van urineverlies.
Het is elke dag dat ik nat ben van urine. Ik schaam me er erg voor.
Graag zou ik met lotgenoten in contact komen.
Zowel van mannen en vrouwen.
Mail naar liefdesnest1900@outlook.com


Alvast bedankt


Geschreven door: Willem op Zaterdag 6 Juli 2019 om 10:21 Ongepaste reactie?

Hallo Engel,
Ik wil graag met je mailen, ben een man van 62 en heb last van bedplassen, eigenlijk al mijn hele leven, soms weken droog en dan weer een aantal nachten nat.
Hoor graag van je.
Groet, Willem


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties