Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jefrey

Geschreven op: Zondag 7 Oktober 2018 om 12:19
Ongepast of beledigend?

Hallo ben je automatisch incontinent als je lange tijd een blaassonde hebt ? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Sebas op Woensdag 10 Oktober 2018 om 23:12 Ongepaste reactie?

Beste Jefrey

Op de antwoord van jou vraag kan ik geen antwoord geven.

Beste kan je voor persoonlijke medische vragen bij je huisarts of behandelend arts je medische vragen stellen.

Omdat ik hier antwoord op weet maar je ook niet dat je een verkeerd antwoord krijgt op je vragen met medische gevolgen die je kan voor komen.


Geschreven door: Jefrey op Donderdag 11 Oktober 2018 om 12:40 Ongepaste reactie?

Probleem is wie kan ik vertrouwen wie kan ik geloven ?
Arts verzekering praat over incontinentie terwijl er nooit iets werd gezegd. Kon na ongeval op intensif care niet goed plassen. Daarom verschillende keren andere blaassonde gekregen. Zou pas definitief verwijdert bij start revalidatie. Dus nog niet onmiddellijk.

Dokter ondertussen nog niet gezien. Gaan googlen op uitspraken van verzekeringsarts die is langs geweest en zo ontdekt wat juist werd gezegd.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties