Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Davy

Geschreven op: Zondag 25 November 2018 om 19:19
Ongepast of beledigend?

Binnenkort wordt ik voor een operatie aan de voet opgenomen in het ziekenhuis en verblijf minstens ťťn nacht. Ik plas zeer vaak ik bed waardoor ik tijdens een nacht ook soms een nieuwe luier om moet doen om doorlekken te vermijden...

Daar ik door de verdoving van een narcose heel slaperig lange tijd ben (in het verleden is dit gebleken) zal ik dus overdag een moe zijn en best een luier aandoen. Alleen weet ik niet hoe de verpleging hierop zal reageren. Het zelf omdoen is soms al moeilijk en ik zal hulp kunnen gebruiken dus als ik niet kan steunen door de operatie.

 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Davy op Zondag 25 November 2018 om 21:03 Ongepaste reactie?

Binnenkort wordt ik voor een operatie aan de voet opgenomen in het ziekenhuis en verblijf minstens ťťn nacht. Ik plas zeer vaak in bed waardoor ik tijdens een nacht ook soms een nieuwe luier om moet doen om doorlekken te vermijden...

Daar ik door de verdoving van een narcose heel slaperig lange tijd ben (in het verleden is dit gebleken) zal ik dus overdag best moe zijn en best een luier aandoen om weer een nat bed te vermijden. Alleen weet ik niet hoe de verpleging hierop zal reageren. Het zelf omdoen is soms al moeilijk en ik zal hulp kunnen gebruiken dus als ik niet kan steunen door de operatie.

Hoe kan ik dit best aanpakken en kan ik op hulp rekenen van verpleging.


Geschreven door: Sebas op Maandag 26 November 2018 om 21:37 Ongepaste reactie?

In het ziekenhuis zien ze dit wel meer.
Mensen die incontinent zijn.

Als ik jou was zou ik gewoon contact opnemen met de verpleegkundige van de afdeling waar je wordt opgenomen en vertellen over je bed plas problemen.

Zelf heb ik dit ook mee gemaakt toen ik in het ziekenhuis was voor een onderzoek dat ze mijn luier zagen en er werd niks van gezegd.


Geschreven door: Tim op Zondag 2 December 2018 om 10:58 Ongepaste reactie?

Davy, is de operatie al achter de rug? Ze gaan hier in het algemeen inderdaad wel goed mee om in het ziekenhuis. Je kan je eigen materiaal meenemen als je dit bespreekt. Je zou zwaarder materiaal en inleggers kunnen dragen als je ze niet te veel wil lastig vallen. Hulp met verschonen kun je hoe dan ook krijgen als ze op de hoogte zijn.


Geschreven door: Davy op Woensdag 12 December 2018 om 15:29 Ongepaste reactie?

Ben terug thuis. Alles is goed verlopen alleen ging men er vanuit dat bij bedplassen dat enkel ''s nachts is. Maar ook als ik moe ben en in slaap val gebeurt het helaas ook.

Op een discrete manier is nadien wel regelmatige controle gebeurd en heeft men mij geholpen met het verschonen. Ondanks het enkel nacht incontinentie is dien ik dus best incontinentie dag en nacht op te geven. Dan verschonen ze op regelmatige tijdstippen.

Bedankt voor de reacties.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties