Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Maris

Geschreven op: Woensdag 5 December 2018 om 23:32
Ongepast of beledigend?

Ik wil graag mijn ervaring delen over de Femilift Laser behandeling.
Ik vind het zo jammer dat deze beze behandeling nog zo onbekend is! Dit verdient landelijke bekendheid!! Nee, ik heb geen aandelen ;-) Ik ben al 10 jaar incontinent (sinds geboorte 1e kind). En om een lang verhaal kort te maken; nu na 2 behandelingen hoef ik bij normale bezigheden geen verband meer in. Voor mij persoonlijk een zeer positieve doorbraak. Ik was heel sceptisch en voorzichtig maar heb na lang googlen (op Amerikaanse sites is veel info te vinden over femilift) de stap genomen en vraag mij echt af waarom deze behandeling nog zo onbekend is. Meerdere gynaecologen zagen bij mij geen andere oplossing dan een TVT-bandje. (maar ik wil geen kunststof bandje in mijn lijf, teveel nare verhalen over gehoord) En het herstel is lang na een operatie.
Binnenkort ga ik nog voor een 3e behandeling. Alhoewel hoesten en niesen nu al ''droog'' kunnen, moet ik nog even wat weken wachten voor de definitieve stand van zaken, want het verbetert de eerste weken na de behandeling nog.
Na de 1e behandeling duurde het 2 weken voordat ik het eerste resultaat echt ging ervaren.
Ik ben echt enorm verbaasd over de impact en het resultaat.
Ik verwacht geen 100% droog-resultaat, maar mijn dagelijkse dingen leveren mij nu geen urineverlies meer op. Ik kan bukken, bedden opmaken, boodschappentas tillen, grotere bewegingen maken en weer wat sneller doorwandelen, stukje rustig rennen naar de trein zonder urine te verliezen. (Hardlopen nog niet).
Maar dit is voor mij al zeer de moeite waard geweest!!
De behandeling is goed te doen. Vraag om wat verdovingscreme, dat helpt!!

Mijn incontinentie was niet licht te noemen, had tijdens dagelijkse dingen urineverlies. Dus niet alleen met sporten of hoesten. Daardoor had ik weinig hoop. Maar voor mij nu dus sowieso geen operatie meer!!
Ik zal proberen over een paar maanden nog een update te posten, want ik ben zelf ook benieuwd naar het uiteindelijke effect.
Gynaecologen zweren bij bandjes, maar deze behandeling is veel makkelijker te ondergaan.
Nadeel; het wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars. Als je googlet kun je de goedkooptste behandeling nu vinden voor 400 euro per behandeling.
Ik hoop meer vrouwen hiermee op weg te helpen! 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties