Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

lutsen

Geschreven op: Vrijdag 8 Februari 2019 om 15:21
Ongepast of beledigend?

ik ben een man van 48 jaar. ook ik ben sinds een paar jaar incontinent.de verhalen die ik hier lees, opeens plotseling moeten plassen en niet op kunnen houden zijn voor mij heel herkenbaar.koud water en een koude buiten temperatuur zijn ook van invloed. sinds december vorig jaar krijg ik bekkenbodem theraphie. vandaar dat het onderwerp me nu exra bezig houd. op zoek naar lotgenoten kwam ik hier terecht.
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: matthijs op Zondag 10 Februari 2019 om 10:25 Ongepaste reactie?

lutsen
vooral koud water en als het buiten waterkoud of mistig is ,of een kop koffie teveel drinken,dan ging het bij mij al mis ik moet veel rijden en ik moest gewoon uit gaan rekenen wanneer en waar ik weer kon stoppen om te plassen . op een goed moment ben ik er mee naar de huisarts gegaan . nu draag ik 24/7 dikke luiers , wat ik niet eens vervelend vind , en daardoor voel ik het vaak dus niet eens meer dat ik het in mijn broek doe .eigenlijk komt het er dus gewoon op neer doordat ik luiers ben gaan dragen dat ik nu echt incontinent ben geworden , maar doordat ik nu gewoon normaal kan funcioneren en kan gaan doen waar en wanneer ik dat wil , zonder steeds een toilet te moeten opzoeken vind ik dat helemaal niet erg


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties