Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

spirituele dame

Geschreven op: Zondag 12 Mei 2019 om 23:18
Ongepast of beledigend?

Lieve lotgenoten

Ik ben een vrouw van eind 40. Ik heb last van stress inco. Vroeger stukken erger. Geopereerd met een bandje. Alleen daarna niet helemaal droog. Maar wat een verbetering! Nog steeds vind ik het voor mezelf erg naar dit te hebben al is het geen inhoud van dikke verbanden meer maar ik kan volstaan met maandverband dragen. Het is en blijft voor mij een schaamte en ik praat er niet over. Ik zou graag lotgenoten willen leren kennen, zodat we elkaar kunnen accepteren zoals we zijn.
Voor erkenning, steun en vriendschap.
Mail naar: spiritueledame@gmail.com
Wie wil er mailen met mij?  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Deniz op Zaterdag 25 Mei 2019 om 13:27 Ongepaste reactie?

Goedemiddag dame

Wat moedig dat u de stap durft te zetten om samen met lotgenoten met dezelfde beperking te schrijven/mailen/ontmoeten..

Mijn naam is Deniz en ben een man van 44 jaar.
en heb last van urineverlies dag en nacht
daarom gebruik ik ook incontinentiemateriaal
Attends 3 en is makkelijk te verschonen/ wisselen

Ben zelf ook op zoek naar lotgenoten om te mailen/schrijven voor erkenning steun, en vriendschap

mail naar Liefdesnest1900@outlook.com

groet Deniz


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties