Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marij van dijk

Geschreven op: Woensdag 22 Mei 2019 om 13:21
Ongepast of beledigend?

Hallo mijn naam is marij ik ben 59 jaar oud .
Ik ben sinds vorige jaar incontinent zowel urine als ontlasting .voel mij weer terug gezet in de tijd van kleuter,loopt nu met luiers rond .
Ik vind dit zo erg ook ivm mijn werk .ik ben als drie jarige peuter aan de endeldarm geopareerd .nu kunnen ze mij niet meer helpen .hoe gaan jullie er mee om .

Alvast bedankt

Groetjes marij 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anita op Donderdag 23 Mei 2019 om 15:03 Ongepaste reactie?

Hoi Marij,

wat verschrikkelijk om te lezen maar ik moet toegeven dat ik weet hoe je je voelt ik ben ook volledig incontinent en heb er jaren over gedaan om hieraan te wennen... ik ben net als jij opzoek gegaan naar lotgenoten en heb mij over de ''''schaamte'''' heengezet (tenminste zo goed als dat kan) ik heb ontzettend veel gehad aan de website van www.hulpmiddelonline.nl ik heb daar de keuzehulp gedaan en heb zo het juiste incontinentiemateriaal gevonden van TENA het is dun het voelt goed en het is met aanpassing van wat kleding bij mij niet zichtbaar. Ik hoop dat jij hier ook wat aan hebt lees ook een hun blogs je kan er veel informatie vandaan halen.

Lieve marij ik hoop dat jij je snel weer een beetje jezelf kan voelen maar geloof me met de juiste producten kun je je al een stuk zekerder voelen!

Heel veel liefs en een dikke knuffel Anita


Geschreven door: Sebas op Donderdag 23 Mei 2019 om 20:09 Ongepaste reactie?

Beste Marij

Ik ben zelf 32 jaar.

Ik ben ondanks mijn incontinentie gewoon mijn zelf gebleven.
Ook al ben ik incontinent en draag ik luiers.

Ik doe waar ik zin in heb en geniet van het leven.

Als je vragen heb dan hoor ik dat graag.


Geschreven door: pantyboy op Maandag 10 Juni 2019 om 08:56 Ongepaste reactie?

marij

ik zit eigenlijk met een heel ander probleem, jaren geleden ben ik ook incontinent geworden , maar mijn grote probleem is dat ik het juist fijn vind om luiers te dragen , en dat ik het eigenlijk niet zo erg vind dat ik incontinent ben geworden . en daar schaam ik me dan weer voor .ik ben alleen urine incontinent en ik draag 24/7 luiers . en omdat ik luiers draag kan ik goed functioneren


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties