Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Gerard Boerma

Geschreven op: Maandag 9 December 2019 om 03:49
Ongepast of beledigend?

In casu mijn vergroot prostaat was ik met regelmaat genoodzaakt een van de vele portiekwoningen welke ''sGravenhage rijk is op te zoeken. Iets waarbij ik niet altijd kon rekenen op enige compassie van de bewoners. Ik hecht er daarom aan op te merken dat *Tena incontinentie luiers for men* mijn leven heeft verijkt. Ik kan nu zoals voorheen de Haagse binnenstad bezoeken zonder angst voor urinevlekken in mijn broek of boze portiekwoning bewoners 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Tim op Woensdag 11 December 2019 om 07:02 Ongepaste reactie?

Waarvan akte. Nog een tevreden gebruiker. Probeer de andere slips van het merk eens daar komen u en de portiekwoning bewoners zorgeloos de dag mee door.


Geschreven door: Gerard Boerma op Vrijdag 17 Januari 2020 om 03:09 Ongepaste reactie?

Mijn beste Tim, dank voor uw welgemeende suggestie maar ik heb mijn situatie voordat ik Tena luiers voor men ontdekte vaak vergeleken met the Passion het lijdensverhaal van Jezus. Er zijn tijden geweest dat een bezoek aan openbare gelegenheden kon worden aangemerkt als een lijdensverhaal de parallel met The Passion was er zeker. GÍne heeft mij lang laten experimenteren met andere meer anonieme middelen. Tijdens mijn tomeloze inzet om tot een oplossing voor mijn incontinentie te komen zijn vele alternatieven uitgetest. Van met absorptiemateriaal opgevuld washandje, maandverbanden en baby luiers tot volledig afsluitende rubber slip zijn de revu gepasseerd. Ik werd pas echt gelukkig toen ik Tena luiers voor Men ontdekte.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties