Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urine-incontinentie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urine-incontinentie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Libelle

Geschreven op: Donderdag 2 Januari 2020 om 23:12
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal
Ik ben een vrouw van eind veertig en kreeg ooit na hoestbuien stressinco. Ook aan geholpen dat had niet het totale effect. Verlies van licht urine inco wat ik overigens we een dingetje vind (bij mezelf dan). Mijn wens is eigenlijk in dit nieuwe jaar leuke nieuw mensen te treffen die elkaar nemen zoals ze zijn lichamelijk. Omgekeerd doe ik dat ook.
Dus als je ook last hebt van inco verlies of je schaamt je voor je klachten makel mij dan wellicht kunnen we een vriendschap opbouwen. Mannen en vrouwen zijn welkom van alle leeftijden.
Mail mij naar: libelle2020@hotmail.com
Graag serieuze wat langere reacties! Dank je wel.
Zou dit probleem graag bespreekbaar maken met jou! Geen onzin verhalen ajb. Zou ik leuk vinden om samen te e-mailen met lotgenoten!


 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Deniz op Maandag 3 Februari 2020 om 17:42 Ongepaste reactie?

Reek 03-02-202

reactie lotgenote

Ik ben Deniz
ben 45 en ben incontinent voor urine, en ook op zoek naar een lotgenote, om vriendschap mee op te bouwen. Graag zou ik eerst willen e mailen om kennis te maken.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties