Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

verwijderen t.v.t. bandje

josgroen, geschreven op: Zondag 29 Juni '14 om 00:17

L.s,

Na het plaatse van tot bandje en voorwand plastiek in 2012 geen verbetering van plasklachten, maar juist pijnklachten rechterkant onderbuik, problemen met lopen/ staan en plassen heel lastig. Na bijna jaar constateerde gynaecoloog dat bandje verkeerd lag, richting blaas en zelfs de blaaswand rakend. Stelde voor om bandje te verwijderen, leek alsof dit voor hem een heel vanzelfsprekende ingreep was.Ik twijfelde en vroeg om sec. op. Hoorde in dit ziekenhuis dat bandje verwijderen nog maar 1 x volledig en slechts paar maal gedeeltelijk gedaan was en dit werd dan ook ontraden.
Er zijn slechts beperkte andere opties ter verbetering van de klachten.
Vandaar mijn vraag wat is nu feitelijk de situatie? Kan een tot bandje wel of niet (volledig) verwijderd worden, zoja, hoe vaak is dit al gedaan en waar heeft men de ervaring met deze ingreep?
Hierop aansluitend de vraag: in hoeverre informeren artsen elkaar over ontwikkelingen op dit gebied, kan het bijv. zo zijn dat iemand hier al veel expertise in opgebouwd heeft zonder dat andere collega''s hiervan op de hoogte zijn?
Graag zie ik uw reaktie, omdat de informatie voor mij als patient zo tegenstrijdig is en ik dezelfde tegenstrijdige info ook terugzie op het lotgenoten forum.
Bvd voor uw response.
met vr. gr.
josgroen
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerverwijderen t.v.t. bandjejosgroenZondag 29 Juni '14 om 00:17
spacericonspacerverwijderen t.v.t. bandjeredactie5Zaterdag 12 Juli '14 om 10:33
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urine-incontinentie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties