Home > Verlies van scheuten/grotere hoeveelheden urine

Verlies van scheuten/grotere hoeveelheden urine

MoliForm Premium soft

MoliForm® PREMIUM soft is een anatomisch gevormde inlegger met actieve huidbescherming voor elke graad van incontinentie. MoliForm combineert een textielachtige, zachte buitenlaag met unieke “active skin protection” eigenschappen. De toplaag van de absorptiekern heeft namelijk een huidvriendelijke pH-waarde van 5,5. Dit zorgt voor een anti-bacteriële werking en helpt de beschermende zuurmantel van uw huid te stabiliseren. Uw huid blijft in balans en gezond. De ultra-absorptiekern neemt vocht snel op en geurtjes worden door speciale, geurbindende moleculen vastgehouden. Bovendien zorgen zachte anti-lekrandjes voor een optimale bescherming lekkage. MoliForm heeft een handige vochtindicator die aangeeft wanneer het verband verzadigd is. MoliForm Premium soft kan eenvoudig aangelegd en onopvallend gedragen worden met het elastische fixatiebroekje MoliPants soft.

Attends Contours

De naam Contours is te danken aan de anatomische vorm van deze serie inleggers. Door deze natuurlijke vorm dragen zij uiterst comfortabel.

De Contours inleggers van Attends hebben een zachte bovenlaag die comfortabel aanvoelt en huidirritatie voorkomt. De bovenlaag van de Contours laat het vocht snel door tot de Quick Dry tussenlaag. Deze Quick Dry tussenlaag transporteert het vocht naar de kern van de inlegger waarin het superabsorberende poeder het vocht omzet in gel.

De Contours is voorzien van latexvrije elastische randjes aan de zijkant die extra bescherming bieden tegen lekkage. Tevens zijn alle Contours inleggers voorzien van een vochtindicator. Nieuw is het unieke Attends Lock-In System. Een sterk verbeterde bescherming tegen lekkage.