Home > Volledig verlies van urine

Volledig verlies van urine

MoliCare Premium soft Air Active

MoliCare® PREMIUM soft Air Active is een serie van anatomisch gevormde slips met actieve huidbescherming voor matig tot en met zeer zware incontinentie. MoliCare heeft zachte luchtdoorlatende zijpanelen wat u een aangenaam huidklimaat garandeert. Verder heeft MoliCare een textielachtige, zachte buitenlaag met unieke “active skin protection” eigenschappen. De toplaag van de absorptiekern heeft namelijk een huidvriendelijke pH-waarde van 5,5. Dit zorgt voor een anti-bacteriële werking en helpt de beschermende zuurmantel van uw huid te stabiliseren. Uw huid blijft in balans en gezond. De ultra-absorptiekern neemt vocht snel op en geurtjes worden door speciale, geurbindende moleculen vastgehouden. Bovendien zorgen zachte anti-lekrandjes voor een optimale bescherming lekkage. MoliCare heeft een handige vochtindicator die aangeeft wanneer het verband verzadigd is. De slip wordt comfortabel gesloten met behulp van klittenbandstrips waardoor u de slip kunt verstellen indien dat nodig is.

Attends Slips Super

De Slips van Attends hebben een uiterst zachte bovenlaag die comfortabel aanvoelt en huidirritatie voorkomt. De bovenlaag van de slips laat het vocht snel door tot de Quick Dry tussenlaag. Deze Quick Dry tussenlaag transporteert het vocht naar de kern van de slip waarin het superabsorberende poeder het vocht omzet in gel.

Alle Slips van Attends hebben een discrete witte kleur. Op de onderkant van de slips staat de maat en het nummer van de betreffende slip vermeld. Tevens zijn alle slips voorzien van een vochtindicator welke van kleur veranderd zodat men kan zien in hoeverre de slip zijn maximale absorptie bereikt heeft.

De Slip Super heeft een unieke maatvoering. Deze is verkrijgbaar vanaf de maat Extra Small. De Extra Small en Small zijn dé ideale opvolger van de pamper. Attends heeft exact dezelfde technologie (Quick Dry) en dat maakt dat dit product zich tevens uitstekend leent voor kinderen die de pamper zijn ontgroeit, en nog altijd behoefte hebben aan een slip. Denkt u bijvoorbeeld aan het probleem bedplassen van kinderen op latere leeftijd. Attends heeft dé oplossing voor iedere vorm van incontinentie!